Форми і методи контролю

 

Керівники виробничої практики від коледжу та бази практики мають здійснювати поточний контроль відповідно графіку за ходом проходження практики, рівнем здобутих навичок практикантами. Студенти мають бути поінформовані про установлений режим праці на базі практики. Під час проходження практики студенти повинні вести щоденник з навчальної практики.. У щоденнику слід систематично записувати виконану роботу та відображати, яку участь у роботі об’єкту практики приймав практикант.

За порушення правил внутрішнього розпорядку та трудової дисципліни на базі практики студент несе відповідальність перед адміністрацією Торгового коледжу ЗНУ і бази практики.

Керівники навчальної практики від ТК ЗНУ та бази навчальної практики повинні здійснювати поточний контроль за ходом її проходження, рівнем здобутих навичок практикантами по розробці окремих розділів і програми в цілому.

Практиканти повинні на базі навчальної практики здійснювати діяльність у відповідності з встановленим режимом праці, вести щоденник практики.